Kolašinac se vratio s pregleda i prenio šta mu je rečeno

Bh. defanzivac povrijeđen

Kolašinac se vratio s pregleda i prenio šta mu je rečeno

Sead Kolašinac je bio kod specijaliste da pregleda povrijeđeno rame. 

Lijevi bek Arsenala povrijedio se prije tri dana u susretu protiv Evertona i nažalost neće biti spreman za susret baraža protiv Sjeverne Irske koji je na rasporedu 26. marta. Iz našeg stručnog štaba kažu da će van terena biti minimalno četiri sedmice.

Kolašinac je danas bio kod specijaliste kako bi se tačno ustanovilo o čemu se radi, a nakon pregleda objavio je fotografiju na Instagram te prenio šta mu je rečeno.

"Hvala svima na porukama podrške. Nadam se da ću se vratiti brzo. Morat ću ići na još neke preglede...", kazao je Kolašinac koji je time ustvari poručio da mu današnja posjeta specijalisti nije donijela ništa novo i da se još uvijek ništa ne zna tačno.

Njegovo stanje nešto ranije u toku dana komentarisao je i trener Topnika Mikael Arteta.

"Boli ga, to je osjetljivo područje i nismo uopšte optimisti. Nadam se da će ponovo zaigrati ove sezone, ali ne znam. Sve zavisi od današnjeg pregleda i od toga da li će biti potrebna operacija ili ne. Nadam se da ćemo nešto više znati kasnije", kazao je Arteta.

Kada je u pitanju naša reprezentacija, situacija nije nimalo dobre pred baraž. Osim Kolašinca, vjerovatno nećemo moći računati ni na Senada Lulića čiji oporavak te teče dobro a veliko je pitanje i šta će biti sa Radetom Krunićem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zovu ga Tenk a cesto se povrijedi i to uvijek kada treba BH reprezentaciji, mislim da mu ovaj nadimak "Tenk" ne dolikuje.
2 6
VELEZ
Svaki put se on povredi pred repkom...a i kad nije povrijedjen onda ode na neke svadbe jesto da se pozove u repku....tako da me nije briga vise
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi