25

Komentari (25)

pjanke.sa
A ko ce ovakav tekst napisati, nego ti Causevicu
IzgubljeniSlon
Plaćen članak.
K79
A gdje samo u evropi ?!
Tumbe1976
vi fakat niste normalni ili ste slijepi da je ova reprezentacija u rangu luksemburga. ovo je samo bilo sreca isto kao sarajevo protiv atalante 2-2. pa nas jedna armenija rastavi na proste faktore. vidicete kasnije rezulatata mozda vec protiv poljske vidicete nedostatke.
tbra
Nije istina prijatelju. Dosta je u ekipi momaka koji se tek dokazuju i koji ce igrati u puno boljim klubovima nego sad. Hadziahmetovic, Gojak, Cipetic, Sanicanin... Falila su dva najbolja vezna igraca
Fareus1921
user1593672466
Hahaha jest Željo trn u oku hahahha e nmg da vjerujem pa rasplakace se
Tumbe1976
****m i tebe i zelju. evo poljaci nas rastavise na proste faktore. dok nije bilo tvojih zeljovaca igrali smo na SP . a cim su bivsi igraci sa sugavice u rangu smo San Marina. i da Viscu nabiti nogom iz repke. sramga i stid bilo stoka jedna kako igra za repku.
Tumbe1976
sta ima veliki poznavaocu fudbala. idi ti prati bocanje. poljaci nas rastavise na proste faktore. ti i tvoji zeljini igraci. vidi bolan visce na sta lici. nabiti nogom iste sekunde. kako ga nije stid da onako igra. Ova repka je rang Andore,Luxemburg je vec ozbiljna repka. a to sto si si slijep i glup sta cu ti ja
papagaj
Bravo Željoooo
NAPOLI
Tačno je samo to da mi kad napravimo talenta ne znamo uzeti pare pa se prodaju za siću iz bih .
Belajsuz1989
Ako ne zove igrace iz nase lige ne mogu se ni praviti zvucni transferi bar za ove nase prilike...a nasi klubovi zive od toga da bar jednog ako ne i najboljeg igraca prodaju posto-poto
BordoBijeli1946
Gojak je dijete Olimpika
Grca1997
Gojak je preko 10 godina trenirao u želji pa tek iz želje otisao u olimpik pa iz olimpika u dinamo zagreb
pjanke.sa
Sigurno ga je Tica trenirao i napravio igraca od njega pa kad je dosla mafija sa Amawom, otjerala i Ticu i sve normalne iz Zelje.
user1593672466
Haha Željo trn u oku
Ivica_Osim8
Ne moze na Jugu niko nikog otjerat
Ters
Ovako je svjetski šampion Španija bila sastavljena mahom od igrača iz Barcelone
Adnanos
Izbrusit - da bi izbrusio granit treba ti dijamant. Dzeki je trebalo par godina u inostranstvu da postane solidan igrac a jos 5 godina da postane veoma dobar. Vischan je trebalo 6-7 godina. Ostali igraci su daleko ispod prosjeka jer ni jedan nebi imao neku znacajnu ulogu niti u jednom engleskom timu u premier ligi. Igrali su srcano i borili se i drago mi je, volim Bosnu, a treba biti realan. Uzmi najbolje igrace nase lige i pusti neka igraju protiv Leedsa koji je tek usao u prvu ligu i vidjet ce te koliko te igrace treba jos brusit.
Gazija_Bosanski
Veoma dobar clanak i apsolutno se slazem. Premijer liga je nadmasila veliku Italiju a mi smo volimo tudze. Mi smo jedan poremecen narod.
Armin29
rudnik zvani korona
Quartararo20
DRZAVA ZELJO!!! Nas je i CIPETIC :) ipak je on igrac sportski prijatelja.
BordoBijeli1946
I jeste za njih. Isti onakvi su vaa i osnovali.
JointUnion87
Uostalom, Željezničar, za život cijeli :)
Armin29
ili baza bez poraza drug moj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.