Kolinda pozirala sa Ćirom Blaževićem, u Srbiji njen status proglasili velikom provokacijom

Kolinda pozirala sa Ćirom Blaževićem, u Srbiji njen status proglasili velikom provokacijom

Edmir Škorić

Kako to obično i biva kada igra reprezentacija Hrvatske neku važniju utakmicu, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je na tribinama.

Kolinda je na Rujevicu došla u dresu Hrvatske kako bi Vatrene bodrila protiv Slovačke. Na kraju je i ona sama bila sretna jer je tim Zlatka Dalića s 3:1 pobijedio i izborio šesti plasman na Evropsko prvenstvo od svog osamostaljenja.

Kolinda je u Rijeku došla sa suprugom Jakovom, a pozirala je i sa Ćirom Blaževićem, Domagojem Vidom i mnogim drugim, a u Srbiji su se obrusili na prvu damu Hrvatske zbog "sporne" objave na Facebooku.

"Sretno večeras Vatreni, igrajte za nas, za Hrvatsku, za Vukovar!", objavila je Kolinda, što je bio povod brojnim srpskim portalima da je "objese" zbog "provokacija na račun Srba".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Dobojlija
Ma koga briga sto onim preko Drine smeta ,Vukovar je Hrvatski I nema tu sta srbija raditi
7 1
milivoje
Tačno mi ova krava zgadi repku,poserem joj se na politiku!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi