Kolinda u transu, dvojica 'umiru' od smijeha

Zanimljiva scena na Rujevici

Kolinda u transu, dvojica 'umiru' od smijeha

E. Škorić

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bodrila je reprezentaciju te zemlje sinoć u Rijeci protiv Slovačke.

Kolinda izaziva veliku pažnju na susretima hrvatske nogometne reprezentacije, pa je tako bilo i na Rujevici. Ona je u 'kockastom' dresu bodrila Vatrene, koji su slavili s 3:1 nakon preokreta i tako se plasirali na Evropsko prvenstvo.

Kolinda je s tribina Rujevice srdačno navijala za Hrvatsku, rukom je udarala po zraku na "U boj, u boj", a na snimku se vidi kako dvojica navijača 'umiru' od smijeha dok prate razvoj situacije.

Snimak je podijeljen na Twitteru uz opis: "Navijačica. Ovi dečki što joj se smiju. Neprocjenjivo".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mada, ne može se baš na osnovu snimka zaključiti da li se dvojica mladića smiju Kolindi ili nečemu drugom.

Top Komentari

Hooruk
Ovo je kad se ne oćejfiš na vrijeme pa te stigne ludilo po stare dane, samo najgore od svega sto je nju uzelo dok je na predjednickoj funkciji.
7 0
Benjamingst
Pa ona je sef drzave a ponasanja je uzasno.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi