Koljić, ipak, nije teže povrijeđen

Dobre vijesti iz Poljske

Koljić, ipak, nije teže povrijeđen

Samir Mlaćo

Iako poljski mediji navode da će Elvir Koljić zbog neugodne povrede odsustvovati više od dva mjeseca, to ipak nije tačno. 

Sjajni napadač neće trebati na operaciju, što sigurno može da raduje struku Lecha u kojem je Koljić najavljen kao veliko pojačanje.

Ipak, u duelu protiv Slaska već u 15 minuti zaradio je povredu zbog koje je morao napustiti meč, a prognoze su bile veoma pesimistične. Na kraju je ipak potvrđeno da se ne radi o težoj povredi ligamenata, te bi Koljić prema prognozama za mjesec dana se trebao naći na raspolaganju hrvatskom stručnjaku Nenadu Bjelici.

Koljić je u Lech stigao iz Krupe, a nedavno je debitovao i za "A" reprezentaciju naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti