Koljićeva avantura u Poljskoj se prerano završila?

Veliki peh zadesio bh. napadača

Koljićeva avantura u Poljskoj se prerano završila?

S. Mlaćo

Elvir Koljić neće po lijepom pamtiti duel svog Lech Poznana i Slaska, čak naprotiv. Naime, Koljić je na tom meču zaradio povredu kolateralnih ligamenata, a još uvijek nije poznato koliko će i odsustvovati sa terena. 

Poljski mediji dosta pažnje posvetili su Koljiću, te istakli da će prilikom dolaska najavljen kao "novi Edi Džeko", ali da ga sada čeka oko dva mjeseca pauze.

Koljić je upisao samo 45 minuta u Lechu i navjerovatnije ga više nećemo gledati u Ekstraklasi", piše weszlo.com.

Navodi se da će Koljić van terena možda biti i duže od dva mjeseca, te tako propustiti mart, april i polovinu maja, što je svakako razlog za glavobolju treneru Nenadu Bjelici.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Poljaci su mišljenja da će Bjelica odmah krenuti u potragu za rješenjem u napadu, te da bi Koljić mogao nazad u BiH, a šta će se desiti ostaje nam da vidimo u narednim mjesecima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi