Sjajne vijesti iz Craiove: Koljiću sutra operacija, povratak mnogo brži od čekivanog

U februaru bi trebao biti spreman

Sjajne vijesti iz Craiove: Koljiću sutra operacija, povratak mnogo brži od čekivanog

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Craiove, Elvir Koljić, sutra će biti podvgnut operativnom zahvatu.

Reprezentativac naše zemlje i najbolji strijelac rumunske lige sinoć je tokom meča Craiove i Pol Iasija teže povrijeđen.

Nakon starta Ovidiu Mihalache kolima hitne pomoći je prevezen u bolnici gdje je ustanovljeno da mu je pukla fibula.

Prve prognoze nisu bile dobre, no upravo iz Rumunije dolaze mnogo bolje vijesti koje kažu da će Koljić sutra biti operisan te da je moguće da na terenu bude već u februaru.

"Naš "zmaj" bit će operisan sutra i prva predviđanja su puno bolja nego što smo očekivali. Nadamo se da će Elvir Koljić odigrati svoju prvu službenu utakmicu nakon povrede u februaru 2021. Svi smo uz njega", objavili su iz Craiove.

Top Komentari

papagaj
Pa gdje je to brzo Boga vam, ja naslova i g..an.
3 5
milozadrago
zelim mu brz oporavak ali ja mislim da je za njega ova sezona gotova.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi