Koljić se vraća, uskoro dobija pravu šansu

Bh. napadač zaradio neugodnu povredu

Koljić se vraća, uskoro dobija pravu šansu

S. Mlaćo

Neugodna povreda odvojila je bh. napadača Elvira Koljića od zelenog terena. Ipak, uspio se vratiti te će prema pisanju stranice Lecha biti u kombinaciji već za naredne susrete.

Koljić je u februaru zaradio povredu kolateralnih ligamenata, a na njegovu sreću nije se radilo o težoj povredi, pa je nakon oporavka nastavio trenirati po posebnom planu i programu.

Iz Lecha svakako žele što prije Koljića vidjeti na terenu te se uvjeriti u njegove kvalitete i donijeti konačnu odluku da li će ovaj napadač ostati stanovnik Poljske ili će se vratiti u BiH, tačnije Krupu.

Zanimljivo da su poljski mediji Koljića nazvali "novim Edinom Džekom", a on je u novom klubu upisao tek 46. minuta. Minutažu je dobijao protiv Arke, Korone i Slaska. Povredu je zaradio protiv Legije, a Lech je trenutno lider Poljske Ekstraklase sa bodom više od Jagiellonije i Legije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije