Komedija na pressu: Conteu poklonili dres Uniteda sa potpisom Josea Mourinha

Italijan na "udaru" komičara

Komedija na pressu: Conteu poklonili dres Uniteda sa potpisom Josea Mourinha

M. Šljivak

Komična situacija desila se danas na press konferenciji londonskog Chelseaja.

Jedan italijanski novinar, koji se našao na press konferenciji, došao je pred menadžera Chelseaja Antonija Contea sa dresom Manchester Uniteda, potpisanim od Jose Mourinha.

Na dresu Crvenih đavola stajao je broj jedan i Conteovo ime, a dodatno mu je pokazao i poruku koju su mu komičari iz Italije poslali i na kojem mu poručuju kako bi se trebao pomiriti sa Joseom Mourinhom.

"Ovo je od tvog prijatelja Josea Mourinha. Posjetili smo ga i on je poručio da mu se veoma dopadaš kao osoba. Pogledaj samo šta ti je napisao na poklonu. Sad moraš obećati da ćeš mu uzvratiti poklonom pred vaš naredni susret".

Conte nije želio prihvatiti "poklon" i samo se nasmijao na sve, ali vidjelo se da mu nije bilo nimalo svejedno.

Italijan je odavno već u sukobu sa menadžerom Uniteda Joseom Mourinhom. Često su padale teške uvrede sa obje strane i kompletna javnost očekuje šta će se desiti pred njihov naredni susret.

Novinar je nakon ovog incidenta udaljen iz prostorija i on vjerovatno više neće moći da prisustvuje press konferencijama kluba iz Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi