Konfuzna situacija s Nou Campa: Je li Umtiti napravio penal?

Sudija nije ništa svirao

Konfuzna situacija s Nou Campa: Je li Umtiti napravio penal?

Admin Čaušević

Na početku susreta između Barcelone i Getafea došlo je do konfuzne situacije nakon koje se postavlja pitanje da li je trebao biti dosuđen penal za goste.

Sudija Cuadra Fernandez je zatražio od gostujućih igrača da napuste kazneni prostor kako bi domaći mogli početi s napadom.

Na prijenosu se u prvi mah nije moglo vidjeti je li Andre Ter Stegen loptu Samuelu Umtitiju dodao rukom ili je to uradio nogom.

Na snimku se vidi kako francuski štoper uzima loptu u ruke i spušta je na vrh peterca nakon čega je uslijedila diskusija da li je trebao biti dosuđen penal za Getafe ili ne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom utakmice je ipak prikazano da je Ter Stegen loptu do Umtitija dobacio rukom, a ne nogom pa su otklonjenje sve sumnje u regularnost akcije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senad222
Dali cemo ikada docekati jedan,barem u sali negativan komentar o Realu ili umanjivanje pobjede ili barem jedan pozitivan komentar na racun Barse…..ovoliko navijacko nastorjenog novinara….. maaaa nevrjedi niti komentirati
0 2
Konj konjski
Joj jeste i glupi majko moja.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti