Kontroverzni predsjednik sprema veliki ljetni remont

Kontroverzni predsjednik sprema veliki ljetni remont

E. Škorić

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis planira remont momčadi sljedećeg ljeta, izvještava La Gazzetta dello Sport.

Nedavno su igrači Napolija odbili određene zahtjeve De Laurentiisa i na vlastitu incijativu su napustili karantin, zbog čega je nastala velika svađa na relaciji igrači - predsjednik, koji je na kraju odlučio redom da kažnjava.

Šosebne kazne dobili su Allan i kapiten Lorenzo Insigne, kažnjeni su i Mertens, Koulibaly, Lozano, Callejon i Manolas.

De Laurentiis ide korak dalje, pa je odlučan da na ljeto rasporda većinu "pobunjenika". Neki će i sami otići jer im ističe ugovor, a tu su prije svih Callejon i Mertens.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allana je PSG pokušavao dovesti ljetos, tada je Napoli odbio ponudu, sada će pokušati da ga proda, baš kao i Koulibalyja, kojeg želi Manchester United.

Prvi čovjek Napolija želi da se riješi mnogih nezadovoljnih zvijezda i da od novca koji zaradi, a bit će ga zaista mnogo, dovede nove igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi