Koprivica se nedovršenog posla vraća iz Malezije

Neće potpisati ugovor

Koprivica se nedovršenog posla vraća iz Malezije

S. Mlaćo

Defanzivac Vlado Koprivica ipak neće karijeru nastaviti u Maleziji.

Naime, Koprivica je ove zime napustio TOŠK, te krenuo put Malezije gdje je trebao potpisati ugovor sa jednim tamošnjim timom.

Ipak, na kraju je sve propalo te se kući vraća nedovršenog posla. Priznaje da mu je mnogo žao, ali svjestan je da se protiv sudbine nikako ne može.

"Čekao se potpis, međutim trener iz Španije više nije trener kluba i sve je propalo. Novi trener se okreće drugim opcijama, znate kako to ide", potvrdio je Koprivica za SportSport.ba.

Sada će se 25-godišnjak vratiti u našu zemlju, ali nije poznato i gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Klubovi u našoj zemlji uveliko su riješili igračke križaljke, no sve će biti jasnije za par dana kada slijedi povratak u našu zemlju.

Koprivica je pored TOŠK-a u dosadašnjoj karijeri nastupao i za NK Iskra, HNK Orašje, te Borac Šamac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi