Koliko je navijača pratilo Sarajevo?

Čista desetka za Koševo

33

Komentari (33)

SA1921BA
To je moj odgovor gospodo,i neka moje kolege igraju, ja preći neću,lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli,časno se s porazom ne mirite?
hzsg
Na Koševu je sinoc bilo orisutno najmanje 12.000 gledalaca, što kad bi prebacii na Grbavicu, bio bi pun stadion, racunajuci i pomocne stadione i novosagradjenu dvoranu. Svhedocimo smo da se Grbavica u postratnom periodu niti jednom nije napunila izuzev otvaranja kad je Sarajevo igralo. DAKLE POENTA JE DA BI SARAJEVO PUNILO GRBAVICU I NA UTAKMICAMA PROTIV POSUSJA, SLOGE ITD.
SA1921BA
@kakav mitoman...ahahhaa...pa glupane glupi svi znamo da je Grbavica 3 najposjeceniji stadion u regionu vec godinama halo kljusino? Koga ti lažes? Jeste li vi ikad napunili Koševo poglavice? Vidis mi jesmo i to protiv Newcastla i kad to uradite onda se javi. Hahahha...cuj mu price seljacke sa kobilje glave papak naso pricati bajke...Grbavica je bila puna i protiv Slobode npr kad se otvarala istocna tribina i jos puno puta ne moze se ni nabrojati a i vecinom je punija od vaseg lavora. Crkni kljusino al tako je....ahahaha
bazaorao
Ne bi ni došli da nisu dobili sendvice i sokice, čim se prestane dijeliti 100 divova će biti na utakmici
pjanke.sa
A tako vi privlacite gledaoce, vidis nismo znali. U Zenici cemo podijeliti po lunch paket, pa cemo da vidimo mozda dodje i 20k
Milfhunter
Jel i ovoj ocjeni 10 uračunato gađanje igrača Posušja?
TheSorrow
Sinoc je sigurno bilo preko 10 hiljada
King_Kenny
...protiv Posusja 9000,da je bio neko jaci bilo bi 15 000...mislim da ce na prvoj utakmici poslije renoviranja biti toliko...
maco12
Ako ovde ima 9k onda stadio prima 80k
mido1921
Drago mi je da su svi pitari došli.
pjanke.sa
Jaoooo pa nemojte tako jako da grizete svoja mudaaaaaaa, tesko je i znam da boli, ali cuvajte zdravlje
krems_krems12
Koliko li placaju delegate i portale da im pisu ove brojke od gledalaca. Grbavica bude haman puna i delegat zvanicno upise da je bilo 4000. Sve posteno, nema sta.
King_Kenny
@krems_krems12 ...hahahaha,jeste zavidni i ljubomorni,nevjerovatno...
pjanke.sa
@krems_krems12 jesi vidio kako je ruzno kad je Amaw uzimao titule i placao sudije i portale zajedno. A mi sada samo portale, pa sigurno povracate i ne mozete spavat.
GuiliDamou
Grbavica prima 13 a kosevo 30 milja, naravno da kad na grbavicu dodje 7 izgleda puna, a na kosevo 7 izgleda prazno…
pjanke.sa
@GuiliDamou ma majstore to nenormalnim nepismenim mitomanijacima ne mozes objasniti nikako..sreca imaju oni i fine raje pa se to malo iznivelise u neka doba.
veliki73
Lijepo Emir Hadzic placa portale hahhahahahahaa
789012455
pjanke.sa
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
plavi.zauvijek
Blic navijaći, dva loša rezultata i prosjek ide na 700-800
pjanke.sa
Sto jel to vidis po vama?
visokohz
user1582467886
@lplavi.zauvjek-NA "BLIC-KRIK" TI "ZAUVJEK"ZGUZIMO SEKU.ONA BI TADA IMALA DOBRIH REZULTATA.
user1659241686
Ne podržavamo drugoligaški fudbal kao vi
Rodeni5566
Dobra posjeta svaka čast
Starigrad01
Kad se sredi naše Koševo,dolaziće 15.000-20.000 ljudi bez obzira s kim budemo igral aBd.Da ne spominjem Evropske utakmice.VELIKO SI MOJE" SARAJEVO."..
Bordobjeli
Navodni Gospodin na aparatima!!!
pitariistok
Ma Boga mi sinoc cener milja sigurno bio...
Trenbolon
Bilo je preko 10 milja.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.