Kosorić: Nije sramota reći da je Maccabi favorit, ali ako budemo pravi...

Plavi otputovali u Izrael

Kosorić: Nije sramota reći da je Maccabi favorit, ali ako budemo pravi...

Ekipa FK Željezničar je danas, ponovo, krenula put Izraela gdje bi trebala odmjeriti snage sa Maccabi Haifom u prvom pretkolu Lige Evrope.

Nakon svih problema i novih testiranja plava ekspedicija se zaputila ka Izraelu, a pred polijetanje aviona sa sarajevskog aerodroma kratko je za klupski sajt govorio Aleksandar Kosorić.

"Turbulentan je period iza nas, malo smo ispali iz nekog trenažnog procesa u kojem smo bili, sigurno nas je poremetila ova pauza od osam dana bez treninga, ali prethodnih dana ekipa je jako kvalitetno radila i mislim da smo vratili taj neki dio fizičke spreme koji smo izgubili u tom periodu. Psihički ekipa je spremna i putujemo sa željom da damo svoj maksimum, da se predstavimo u najboljem mogućem svjetlu", rekao je Korosić, pa govorio o svojim očekivanjima od utakmice:

"Znamo svi da je Maccabi kvalitetna ekipa, gledali smo ih kroz video analize i oni su, nije sramota reći, favoriti u ovoj utakmici, ali mi imamo pravo da se nadamo. Mislim da ako budemo pravi u svakom trenutku, ako damo svoj maksimum na terenu za svaku loptu, za svaki duel imamo pravo da se nadamo nečemu".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Duel Maccabi - Željezničar je zakazan za sutra u 19:00h.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Ako budete pravi, možda vam samo do 5 budu brojali.
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi