Kosovo sve jače: Još jedan igrač mijenja reprezentaciju

Saopštio putem Facebooka

Kosovo sve jače: Još jedan igrač mijenja reprezentaciju

Za reprezentaciju Kosova u budućnosti je odlučio nastupati i Mergim Vojvoda. 

Novoformirana reprezentacija koju s klupe vodi Albert Bunjaki svakim danom postaje sve kvalitetnija, a naredni u nizu koji je donio odluku da u narednom periodu nastupa pod zastavom Kosova je 21-godišnji Mergim Vojvoda. 

Vojvoda je do sada igrao za mladu reprezentaciju Albanije za koju je uknjižio devet nastupa, a putem društvene mreže Facebook je saopštio da je Kosovo njegova budućnost i da će se rado odazvati na poziv. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ovaj mladi fudbaler je rođen u Njemačkoj. Karijeru je započeo u Standardu iz Liježa, a prije nego što je došao u Royal Mouscron nastupao je za Carl Zeiss Jenu i St. Truiden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi