Kosta Bajić: Utakmicu u Hadžićima smo zaboravili, želimo pobjedu protiv Slavena

Napadač Bratstva za SportSport.ba

Kosta Bajić: Utakmicu u Hadžićima smo zaboravili, želimo pobjedu protiv Slavena

E. Oštraković

Bratstvo je u jednom jako lošem nizu gdje za pobjedu ne znaju već nekoliko utakmica, a to žele prekinuti u subotu.

Naime, tada se igra utakmica posljednjeg kola u prvom dijelu sezone , a u Gračanicu dolazi Slaven.

U prošlom kolu Bratstvo je gostovalo kod Radnika u Hadžićima gdje su doživjeli još jedan neugodan poraz, a bilo je 3:0.

"Ušli smo loše u utkamicu, malo smo podcijenili protivnika, mislili smo lako ćemo. Radnik nas je iznenadio, napali su nas visoko i po veoma lošem terenu zbog padavina. Dali su nam jeftino i brzo gol, a na početku drugog poluvremena smo ostali sa igračem manje. Psihološki smo pali i poslije smo dobili još dva gola", rekao je Kosta Bajić, napadač Bratstva, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zaboravljamo utakmicu u Hadžićima, a okrećemo se nama veoma bitnoj utakmici protiv Slavena. Igramo kod kuće pred svojim navijačima i očekujemo dobru igru, a rezultat neće izostati ako se budemo držali dogovora sa trenerom Nikićem. Posljednja je utkamica u ovoj godini i želimo da pobjedimo i da bodovi ostanu u Gračanici. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže i pomognu nam u pobjedu", završio je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi