Zvijezda Barcelone konačno progovorila o čemu niko do sada nije smio

Smeta mu previše utakmica

Zvijezda Barcelone konačno progovorila o čemu niko do sada nije smio

Esmer Oštraković

U posljednjih nekoliko mjeseci sve više i više igrača žalilo se na povrede, a svi smatraju da je glavni krivac gust raspored.

Igrači odigraju preko 50 utakmica u sezoni, što je zaista previše i pravo je čudo da nema još više povreda u svijetu fudbala.

Konačno je neko odlučio da progovori o svemu tome, a uradio je to fudbaler Barcelone i francuske reprezentacije Jules Kounde.

On je u razgovoru za CANAL+ jasno rekao da je to glavni razlog zbog kojeg dolazi do velikog broja povreda među igračima.

"Previše je utakmica, ritam je žestok. Postaje sve opasnije i jednostavno je sve više i viđe povreda.

Oglasi

Smeta mi to što kad kažemo nešto protiv toga svi kažu da su igrali toliko utakmica. Čak i da je to istina ne znači da tako treba biti", rekao je Kounde.

Kounde je u Barcelonu stigao u ljeto 2022. godine iz Seville i to za 50 miliona eura.

Prije Seville igrao je za Bordeaux, a sa Francuskom je osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kounde se povezuje sa prelaskom u Newcastle

Kako su prenijeli engleski mediji Kounde je prva želja uprave Newcastlea, a vjeruje se da će ponuditi oko 60 miliona funti za njega.

U slučaju da se sve to realizuje, francuski reprezentativac postao bi najskuplji fudbaler u historiji Newcastlea jer bi nadmašio i Isaka.

Top Komentari

user1698060967
Mozes ti na Baustellu kad god hoces…cuj tesko…
0 1
user1574859714
Hahah jao tesko mu.Trenira po sat i po dnevno,odigra utakmicu nekad je i na klupi. Sve mu priusteno,masaze,teretane,ishrana,nista mu ne fali i tesko mu jadnik. Bas mi ga je zao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi