Kovačević između Turske i Austrije

Sigurno napušta Koronu

Kovačević između Turske i Austrije

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević na neočekivanom je odmoru, kao i gotovi svi nogometaši.

Kovačević se protekle zime povezivao sa velikim brojem klubova, spominjao se najviše odlazak u Tursku, no na kraju je ostao u Koroni Kielce.

Kovačević je kapiten Korone i u njemu su čelnici kluba vidjeli najvažniju kariku u ostvarenju ciljeva te nisu pristali na prodaju.

Na ljeto će se transfer gotovo sigurno desiti.

Bh. defanzivca 'vrbuju' iz Turske, te Austrije.

Radi se Fenerbaheču, Denizlisporu i Goztepeu, a sada je u igri i Red Bull Salzburg.

"Sve ponude razmatramo, te postoji velika mogućnost da ubrzo dođe do transfera, naravno ukoliko se svi uvjeti dogovore. Naravno da su tu posebno interensantni Salzburg i Fenerbahče. Adnan će sigurno napustiti Koronu", kazao je za SportSport.ba Kovačevićev agent Nedžad Aljić.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kovačević je i dalje u Poljskoj, gdje čeka eventualni nastavak prvenstva.

Održava treninge prema preporukama stručnog štaba Korone, a uskoro bi mogao i dobiti novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi