Kovačević uz osmijeh poručio: Ova utakmica će nas ojačati kao ekipu!

Bh. reprezentativac pružio kvalitetnu partiju

Kovačević uz osmijeh poručio: Ova utakmica će nas ojačati kao ekipu!

S. Mlaćo

Korona je iznenadila Slask i pred svojim navijačima konačno upisala tri boda.

Bilo je 1:0 za domaći tim koji sada na svom kontu ima osam bodova i želi što prije krenuti ka sredini tabele.

Junak Korone bio je Radin, a sa kapitenskom trakom odbranom tima iz Kielcea komandovao je bh. reprezentativac Adnan Kovačević.

Kovačević je zamijenjen u 89. minuti, te je zaradio velike aplauze navijača.

"Ova utakmica će nas definitivno ojačati kao ekipu. Radimo puno na postizanju rezultat kao u ovom meču i mislim da sada dolazi dobro vrijeme za klub i navijače", kratko je kazao Kovačević nakon meča.

Ovaj 26-godišnjak ponovo je dobio poziv našeg selektora Robija Prosinečkog i biće u kombinaciji za kvalifikacijske mečeve protiv Finske i Grčke.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

S obzirom na kvalitetne partije neće biti iznenađenje ukoliko popularni Žuti i pruži priliku za debi nekadašnjem članu FK Sarajevo i mlade reprezentacije naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi