Kovačeviću najveća ocjena u pobjedi: "Nadamo se da će predsjednik održati riječ"

Kapiten Korone sjajan

Kovačeviću najveća ocjena u pobjedi: "Nadamo se da će predsjednik održati riječ"

S. Mlaćo

Korona je upisala važna tri boda na gostovanju kod favorizovanog Pogona i tako na najbolji mogući način ide na pauzu.

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević pružio je još jednu sjajnu partiju, te uspješno komandovao odbranom tima iz Kielcea.

Prema portalu kielce.wyborcza.pl, najbolje je ocijenjeni igrač meča odigranog u petak.

Kovačević je dobio ocjenu osam, a u ovaj portal navodi da je želja navijača da Kovačević ostane u klubu, iako su svjesni da to neće biti nimalo lako.

"Sjajan nastup Bosanca. Nadajmo da se da će predsjednik Krzysztoif Zajac održati svoju riječ i da će Kovačević i poslije zime ostati u Koroni", stoji u opisu.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kovačević ugovor sa Koronom ima do ljeta naredne godine, no veliki broj ponuda mogao bi značiti i njegov odlazak iz ovog kluba, gdje je sjajnim partijama i velikom požrtvovanošću ponio kapitensku traku.

Povezivao se sa klubovima iz Turske i Njemačke, a šta će od svega biti, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije