Kovačić je u Londonu, ali posao bi mogao pokvariti Pep Guardiola

Bit će vrlo zanimljivo

Kovačić je u Londonu, ali posao bi mogao pokvariti Pep Guardiola

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić silno želi promijeiti klub ovog ljeta, pa je danas stigao u London kako bi obavio ljekarske preglede i potpisao za Chelsea. 

Ipak, kako javljaju britanski mediji, posao je odluičio da pokvari trener Građana Pep Guardiola. On je prije nekoliko dana rekao kako bio volio do kraja prelaznog roka dovesti još jednog veznog fudbalera, a to bi izgleda trebao biti upravo Kovačić.

Ukoliko Španac u posljednji čas Kovačića preotme od Chelseaja, to znači da će konačno biti završene špekulacija oko odlaska Miralema Pjanića u Manchester City jer bi Guardiola onda imao toliki broj veznih igrača da bi mogao popuniti tri sredine terena, a ne jednu.

Inače, Kovačić bi navodno u Lodnon trebao stići kao dio transfer Thibauta Courtoisa, pa onda nije jasno šta bi bilo sa Belgijskim golmanom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U svakom slučaju, stvari će biti nešto poznatije u nastavku dana i sutra ujutru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti