Kozarić posjetio "bh. koloniju" u Kapfenbergu
Kemal Kozarić u društvu Kvakića i Abdulaha Ibrakovića

Bosanci oduševljeni

Kozarić posjetio "bh. koloniju" u Kapfenbergu

Adnan Beganović

Bosanskohercegovačka kolonija u Kapfenbergu juče se nije proslavila s obzirom da je Kapfenberg poražen od Juniorsa.

Nakon četiri uzastopna trijumfa na domaćem terenu, juče je od ekipe, koju s klupe predvodi Abdulah Ibraković, a čije boje brane nekadašnji fudbaler Sarajeva i Slobode Elvedin Herić i mladi reprezentativac naše zemlje Amar Kvakić, bio bolji FC Juniors (3:0).

No, zanimljivo je da je gost Kapfenberga na ovom susretu bio ambasador Bosne i Hercegovine u Austriji, nekada uspješni predsjednik Željezničara, Kemal Kozarić.

Kozarić je u Kapfenberg stigao kako bi obavio razgovor sa mladim 18-godišnjim Amarom Kvakićem, koji nastupa za naše mlade selekcije, a kojeg i Austrijanci "pritišću" kako bi ga doveli pod svoju zastavu.

Razgovarao je Kozarić i sa Amarovim ocem i svakako da je njegov potez za svaku pohvalu jer ovim činom Kvakići su se uvjerili da njihova domovina misli na njih.

"Šteta zbog poraza, prekinuli smo jedan lijep niz, no tako je u fudbalu. Okrećemo se narednim mečevima, a gospodinu Kozariću veliko hvala za posjetu. Ima nas Bosanaca i Hercegovaca ovdje u Kapfenbergu, ljudi nas cijene i svakako da nam posjeta ambasadora mnogo znači", kratko nam je rekao Ibraković.

Top Komentari

gubavica11
Kako je igrao macan juce? Ajde obrisite komentare Kvalic juce penal napravio hahhahahahah
3 4
gubavica11
KAKO JE KVAKIC JUCE NAPRAVIO PENAL I POGRIJESIO KOD GOLA IBRAKOVICU MOLIM TE ODGOVORI NAM NA TO ???? Macaneeeee
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi