Kraj za Balotellija
Foto - EPA

Dobit će otkaz?

Kraj za Balotellija

M. Šljivak

Kontroverzni italijanski fudbaler Mario Balotelli pojavio se danas u trening-centru Brescije, ali ovo će mu vjerovatno biti posljednji dan u klubu.

Balotelli je jučer jednostavno nestao. Nije se pojavio na treningu, a navodno opravdanje je bilo da je imao stomačnih problema.

Danas se 29-godišnji napadač pojavio na treningu. Međutim, trener Diego Lopez ne želi ni čuti više za njega i izvjesno je da će se on u narednim danima rastati s Brescijom.

Tako će Balotelli vjerovatno morati da potraži novi klub iako mu aktuelni ugovor vrijedi do 2022. godine i ponovo je on taj koji je zabrljao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije mu to previše strano u proteklim godinama, te je često bio na žestokom udaru zbog ponašanja u klubovima.

Balotelli je ove sezone odigrao 19 utakmica i postigao je pet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi