Kraljevi slobodnih transfera: Juventus  planira dovesti čak petoricu igrača narednog ljeta
(Foto: EPA)

Svi su iz Premiershipa

Kraljevi slobodnih transfera: Juventus planira dovesti čak petoricu igrača narednog ljeta

M. Šljivak

Torinski Juventus je godinama unazad pravio fantastične poteze kada je dovođenje slobodnih igrača u pitanju.

Dovoljno je samo spomenuti da su kao slobodne angažovali Paula Pogbu ili Andreu Pirla, a od ljeta naredne godine još petorica zaista odličnih fudbalera mogli potpisati kao slobodni za Juventus.

Cilja torinski velikan čak trojicu igrača Manchester Uniteda i dvojicu Tottenhama. Najveća imena su svakako španski golman David de Gea, te zvijezda Spursa Christian Eriksen.

Njima ugovor ističe u junu 2020. godine. To Juve želi iskoristiti i već ove zime osigurati njihov potpis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored njih tim iz Torina želi dovesti Nemanju Matića i Erica Baillyja iz Uniteda, te Tobyja Alderweirelda iz Tottenhama.

Svi su oni slobodni od ljeta i bit će interesantno vidjeti koliko će ih na kraju završiti u redovima italijanskog prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Škart i bofl evropskog fudbala. Čuj Vidić, Bailly... Na isti fil su doveli vrhunske Can, Rabiot... Njima se ne hvalite...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije