Kramarić izjavom o Modriću iznenadio cijelu Hrvatsku

Hoće li to biti tako?

Kramarić izjavom o Modriću iznenadio cijelu Hrvatsku

Esmer Oštraković

Hrvatska će imati priliku da osvoji treće mjesto na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a da bi to uradili moraju ostvariti pobjedu protiv Maroka.

Zanimljivo je da bi to trebala biti posljednja utakmica na Svjetskim prventvima za lidera reprezentacije Hrvatske, Luku Modrića.

Ipak, njegov kolega iz reprezentacije, Andrej Kramarić, smatra da nema šanse da Modriću ovo bude posljednji nastup na Mundijalu.

Upravo kramarić je na press konferenciji pred utakmicu sa Marokom govorio, te se dotakao raznih teba, a jedna je bila i Luka Modrić.

"Prije svega Luki treba reći "hvala" za sve što je napravio za Hrvatsku i nogomet u državi. Poznavajući ga, nisam baš niguran da mu je zadnje prvenstvo", rekao je Kramarić, te je nastavio:

"Godine nas sve stižu i na to se ne može uticati, ali on će ostati besmrtan za cijeli svijet i za nas Hrvate. Izuzetna je čast i ponos igrati sa njim i učiti od njega kako se nogomet na terenu čini jednostavnim. Nadam se da će igrati još utakmica", zaključio je Kramarić.

Oglasi

Osim napadača Hrvatske reprezentacije na press konferenciji govorio je i sjajni mladi štoper, Joško Gvardiol.

"Rekao sam na početku da bih volio iskoristiti Modrića i ostvariti nešto veliko na ovom prvenstvu, a tu priliku imamo u subotu. Nadam se da ćemo je iskoristiti", rekao je Gvardiol.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ostaje da vidimo da li će Hrvati kući kao trećeplasirana reprezentacija na svijetu ili će pobjedu odnijeti Maroko.

Utakmica za treće mjesto između Hrvatske i Maroka igra se u subotu, a blagi favorit, najviše zbog iskustva je reprezentacija Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi