Kramarić: Valjda će me sada počastiti Mandžukić

Hrvati slavili u Finskoj

Kramarić: Valjda će me sada počastiti Mandžukić

Reprezentacija Hrvatske jučer je u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo savladala u gostima Finsku. 

Vatreni su u Finskoj slavili s minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Mario Mandžukić nakon što se lopta odbila o stopalo Andreja Kramarića koji je bio na nekoliko metara od gola. 

"Najvažnije je da smo uzeli svih šest bodova, sve je bilo kako smo očekivali. Moramo biti sretni i zadovoljni, jer smo ostvarili zacrtani plan na putu ka Rusiji. Finci su bili grubi više od očekivanog, sudija je dozvolio takvu igru, ali smo znači šta nas očekuje. Tako smo se i spremili psihički. Nadam se da će me Mandžukić počastiti zbog gola", kazao je Kramarić. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nakon dvije pobjede Hrvatska se nalazi na čelu skupine G s maksimalnih šest bodova. Narednu utakmicu Hrvatska će odigrati 12. novembra kada dočekuje Island.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi