Mandžukić, Rakitić i društvo 'ispalili' hrvatske novinare
Foto: EPA

Standardna praksa

Mandžukić, Rakitić i društvo 'ispalili' hrvatske novinare

Nažalost, česta je praksa da fudbaleri izbjegavaju kontakt sa predstavnicima medija nakon što pruže razočaravajuću partiju na terenu.

Sa ovim uobičajenim problemom su se sinoć susreli i hrvatski novinari, koji su zahvaljujući mnogim hrvatskim zvijezdama ostali uskraćeni za komentar utakmice.

Prvi je pokraj njih prošao Ivan Rakitić, koji je sinoć bio jedan od najlošijih pojedinaca u selekciji Hrvatske. Sve što je rekao bilo je: "Odoh ja".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kalinić je novinare 'ispalio' rekavši da žuri, dok se Mandžukić požalio da je povrijedio nogu. Zatim je izjavu odbio dati i Perišić, koji je kratko rekao: "Čekaju me...".

Jedni od rijetkih reprezentativaca Hrvatske koji su skupili hrabrost i udostojili se stati pred medije bili su Luka Modrić i Marko Pjaca, koji su priznali da su razočarani remijem protiv Turske (1:1) na Maksimiru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije