Kramariću uništeni snovi, Nagelsmann mu se izvinio

Stao je sjajan niz

Kramariću uništeni snovi, Nagelsmann mu se izvinio

Fantastični golgeterski niz Andreja Kramarića je prekinut u današnjem meču protiv Borussije M'Gladbach.

Hrvatski nogometaš je prethodno zabio u devet utakmica u nizu u svim takmičenja i došao na korak do Messija i Ronalda, koji se jedini mogu pohvaliti boljim dostignućima u toj kategoriji, no protiv Borussije je 'ostao suh'.

Stoga i nije iznenađujuće što je Kramariću teško palo kada je u 63. minuti zamijenjen, jer je vjerovao da može zabiti i u desetoj utakmici u nizu, a novinarima Kickera je otkrio kako mu se izvinio i trener Julian Nagelsmann uz opravdanje kako nije imao pojma da je u takvom nizu.

"Ostvariti takvu seriju i stajati uz bok igračima poput Messija i Ronalda koji su gotovo vanzemaljci, bila je jedinstvena prilika u životu. Da sam imao i slomljenu nogu, na terenu bih čekao šansu da zabijem gol", kazao je razočarani Kramarić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, duel Hoffenheima i Borussije M'Gladbach je završen bez pogodaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi