Krasić otkrio koji je klub odbio radi Juventusa
EPA

Danas žali za pojedinim stvarima

Krasić otkrio koji je klub odbio radi Juventusa

Nekadašnji srbijanski reprezentativac Miloš Krasić prisjetio se dana kada je bio na vrhuncu karijere.

Najveći trag u karijeri Krasić je ostavio u Rusiji, gdje je od 2004. do 2010. godine nosio dres CSKA s kojim je, između ostalog, osvojio i Evropsku ligu.

Partije koje je pružao u moskovskom klubu omogućile su mu da može skoro birati kojeg će velikana pojačati, a njegov izbor na kraju je pao na Juventus gdje se zadržao relativno kratko.

"Najbolji dani su mi bili u Moskvi. Nakon toga sam dobio ponudu od Juventusa i Manchester Cityja, ali odlučio sam se za Bianconere. Prva godina u Italiji mi je bila dobra, osvojili smo i titulu, međutim sistem se promijenio po dolasku Contea i ja se nisam uklapao u njega", kazao je Krasić za turske medije.

Sljedeće odredište bio je Fenerbahče. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije ispalo kako smo željeli. Doživio sam ozbiljnu povredu i želio sam da se vratim što je prije moguće, ali to me koštalo. Ubrzo sam se još teže povrijedio. Bez obzira, Fenerbahče će uvijek biti u mom srcu, samo mi je krivo što navijači nisu mogli da gledaju onog pravog Krasića."

Poslije su uslijedile epizode u Bastiji, zatim Lechiji iz Gdanska, a kada je shvatio da je nestala motivacija odlučio je Krasić da okači kopačke o klin i okrene se drugim stvarima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi