Krije li se iza Hazardovih riječi odluka o novom klubu?
Foto: EPA

Želja mu je samo jedna

Krije li se iza Hazardovih riječi odluka o novom klubu?

M. Šljivak

Belgijski velemajstor Eden Hazard dao je veoma zanimljivu izjavu kada je njegova budućnost u pitanju.

Ofanzivac Chelseaja priznao je kako sanja da igra za Zinedinea Zidanea. Ova izjava je u španskim medijima izazvala velike reakcije i pojedini mediji u ovoj zemlji pišu kako bi Hazard mogao uskoro obući dres Real Madrida.

"Svi znaju koliko poštovanja imam prema Zidaneu. Kao igrač mi je bio idol i svakako bih volio igrati za njega. Ne znam šta će biti sa mojom karijerom, ali san mi je igrati za Zidanea", rekao je Hazard, te je dodao:

"Bez obzira na želje, ja uživam u Chelseaju. Imam još dosta godina pred sobom i trenutno sam fokusiran na igre u klubu", istakao je Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijanac se ranije povezivao sa madridskim timom. Poznato je da ih je on i odbio kada je 2012. godine potpisao za Chelsea, ali sigurno da bi 26-godišnji fudbaler rado obukao dres Kraljeva.

Navodno bi se to moglo desiti već narednog ljeta, ali pitanje je hoće li Zidanea i dalje biti na trenerskoj klupi Reala, jer u slučaju loše sezone sigurno je da tamo neće ostati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije