Nesuđeni reprezentativac BiH u senzacionalnom transferu digao HNL na noge!

Posljednjeg dana prijelaznog roka

Nesuđeni reprezentativac BiH u senzacionalnom transferu digao HNL na noge!

A. Čaušević

U nikad uzbudljivijoj sezoni HNL-a zimski prijelazni rok okončan je senzacionalnim transferom. 

Nesuđeni reprezentativac BiH Kristijan Lovrić je u transferu vrijednom dva miliona eura prešao iz Gorice u Osijek.

Navijačima Osijeka se današnji dan činio kao vječnost, ali je na kraju postignut dogovor za jedan od najvećih transfera u historiji hrvatskog fudbala.

Prema nekim informacijama Lovrić će u Osijeku imati platu od 25.000 eura mjesečno što predstavlja impresivnu cifru.

Klub iz Slavonije je nedavno doveo i Miju Caktaša te se s pravom nada osvajanju titule prvaka posebice jer na klupi ima sjajnog Nenada Bjelicu.

Ispred Gradskog vrta u Osijeku se okupilo nekoliko hiljada navijača koji s nestrpljenjem čekaju dolazak Lovrića koji se može smatrati jednim od najjačih pojačanja u klupskoj historiji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovaj odlični ofanzivac se prošle godine povezivao i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine jer vodi porijeklo iz naše zemlje, ali se na kraju odlučio za Hrvatsku.

Apsolutna ludnica je uslijedila kada je Lovrić izašao s dresom Osijeka. Baklje i pjesma navijača nisu prestale, a novo pojačanje Osječana nije skidalo osmijeh s lica. Lovrić je zadužio broj 44.

Top Komentari

Twista
O kakvom mi fudbalu u bosni i hercegovini pricamo.
11 0
nekoneko
2M ne pazari PL naša za 2 sezone :)
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi