Slaven Belupo šokirao Osijek na Gradskom vrtu
FOTO: NK Osijek

Gosti nose vrijedna tri boda

Slaven Belupo šokirao Osijek na Gradskom vrtu

S. Mlaćo
Početak drugog dijela sezone u 1. HNL odmah je donio mnogo uzbuđenja.

Sinoć je Istra 1961 savladala Goricu 2:1, dok je danas jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto HNK Osijek ugostio Slaven Belupo i upisao neočekivan poraz.

Bilo je 2:1 za goste koji su tako priredili veliko iznenađenje.

Nakon prvog dijela mreže su mirovale, a u par navrata Slaven je opasno zaprijetio, dok je Osijek ostao nedorečen i jasno se vidjelo da mnogo toga ne štima u igri tima Nenada Bjelice.

Tek što je počeo drugi dio Zvonarek pogađa za vodstvo gostiju, a zatim Caimacov povisuje na 2:0.

Osijek je tada krenuo na sve ili ništa, Slaven čeka šansu iz kontri, a u 75. minuti na debiju Mijo Caktaš uz dosta sreće trese mrežu gostiju.

Oglasi

Domaći su tada dodali gas, no nije bilo snage i kvaliteta za nešto više i na kraju su doživjeli veliko razočarenje.

Amer Hiroš je u redovima domaćeg tima zamijenjen na poluvremenu, dok je iskusni Mihret Topčagić zamijenjen u 70. minuti.

Osijek je ostao na 40 bodova i doživio veliki udarac u borbi za prvaka, dok je Slaven Belupo osvojio vrijedne bodove u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 21. kolo:

NK Osijek – NK Slaven Belupo 1:2

Top Komentari

pero98
Osijek je loš. Nije ništa pokazao.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije