Krstajić dobio pohvale za svoj posao

Kovačević stao iza selektora Srbije

Krstajić dobio pohvale za svoj posao

A. Čaušević

Sportski direktor FS Srbije Darko Kovačević stao je iza selektora Orlova Mladena Krstajića nakon debakla u Ukrajini. 


Poslije odličnog starta kvalifikacija i remija s Portugalom (1:1) na gostovanju Srbija je doživjela težak poraz u Ukrajini. Domaći su slavili sa 5:0.

Kovačević je istakao kako bez obzira na "ukrajinski fijasko" Krstajić može biti miran i da neće dobiti otkaz bez obzira i na ishod sutrašnjeg duela s Litvanijom.

"Analizirat ćemo obje utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim radnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu", rekao je Kovačević za Sportski žurnal.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Danas je zakazana i vanredna press-konferencija poslije koje će biti poznato više detalja vezanih za Krstajićevu sudbinu.

Nakon nepuna tri kola u grupi B Srbija je posljednja na tabeli sa jednim bodom i gol-razlikom 1:6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije