Krstajić iznenadio postavom: Orlovi ne liče na sebe

Srbija večeras gostuje u Litvaniji u okviru Lige nacija

Krstajić iznenadio postavom: Orlovi ne liče na sebe

Srbiju za nešto više od jednog sata očekuje prvi susret Lige nacija. Tako će popularni Orlovi večeras u okviru Lige C u Vilniusu odmjeriti snage sa domaćom Litvanijom.

Već su poznate "trzavice" u reprezentaciji Srbije i međusobne optužbe na relaciji igrači (pojedini) - selektor Krstajić, pa je spisak Orlova za Ligu nacija izgledao dosta drugačije od onog za Mundijal u Rusiji.

Nekoliko bitnih igrača nije dobilo poziv, a Krstajić je dodatno iznenadio startnom postavom za susret sa Litvanijom.

Tako će na travnjak LFF stadiona u Vilniusu istrčati sljedeći sastav Srbije: Dmitrović - Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić - Matić, Maksimović, Živković, Tadić, Kostić - Mitrović.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Benjamingst
Ovaj dosao da unisti Srbiju hehehehe
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi