Krstajić se oglasio pred duel sa Brazilom

Motivaciona poruka selektora Srbije

Krstajić se oglasio pred duel sa Brazilom

Samir Mlaćo

Pred reprezentacijom Srbije je veoma važan meč 3. kola u kojem će snage odmjeriti protiv selekcije Brazila. Porazom od Švicarske Orlovi su sebi zakomplikovali situaciju te sada moraju ići na pobjedu, a to definitivno neće biti nimalo lako.

Javnost u Srbiji je razočarana zbog poraza od Švicarske, ali se svi nadaju da će izabranici Mladena Krstajića utisak popraviti protiv popularnih Karioka.

Povodom te utakmice oglasio se i sam Krstajić koji je na svom Instagram profilu očigledno želio dodatno motivisati svoje nogometaše. Uz par fotografija sa duela svoje selekcije napisao je: "Odavde do večnosti"...

Krstajić je nakon poraza od Švicarske se našao u centru pažnje medija s obzirom da je između ostalog kazao da bi glavnog sudiju tog meča Felixa Brycha poslao u Hag...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Zbog toga je FIFA protiv njega pokrenula i postupak te ga sigurno očekuje kazna.

Top Komentari

Keno
Krstajic onaj pravi seljacki ceto
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi