Krunić: Iznenadio me Ibrahimović, skroman je dečko...
EPA

Zmaj o tandemu sa Zlatanom

Krunić: Iznenadio me Ibrahimović, skroman je dečko...

Reprezentativac BiH Rade Krunić podijelio je prve dojmove nakon što je jučer zaigrao zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem.

U sklopu 18. kola italijanskog šampionata Milan je na svom San Siru remizirao za Sampodorijom, a taj duel bio je u sjeni povratka i debija Ibrahimovića kojeg je ovacijama pozdravilo skoro 60.000 navijača.

Na kraju ni Ibrahimović nije pomogao 'Rossonerima' da stignu do pobjede, ali u Milanu su svi, pa i naš Krunić, uvjereni da će od njega imati itekako koristi kako vrijeme bude odmicalo.

"Osjeća se njegova prisutnost. Zlatan je šampion koji svojom klasom poboljšava ostale igrače i sigurno da nam može pomoći da riješimo problem s realizacijom. Tu je i Piatek, ali i svi ostalo možemo bolje i više", izjavio je Krunić, prenose italijanski mediji, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Iznenadio me svojom pojavom. U suštini je jako skroman dečko, ako mogu reći uopšte da je dečko (smijeh). Uz to govori i moj jezik, tako da smo se brzo sprijateljili", istakao je.

Milanu je inače utakmica protiv Sampdorije bila treća u nizu u kojoj nisu uspjeli postići pogodak. Da li će taj problem riješiti s Ibrahimovićem, ostaje nam da vidimo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi