Maldini i društvo odlučili šta će biti sa Krunićem
FOTO - EPA

Ostaje u Milanu

Maldini i društvo odlučili šta će biti sa Krunićem

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić i u narednoj sezoni nosit će dres slavnog Milana.

U posljednjie vrijme mnogo se špekulisalo o Krunićevom statusu u Milanu. Italijanski mediji su tvrdili da će biti na transfer listi, ali posljednje informacije govore suprotno.

Odgovorni ljudi Rossonera za transfer politiku, Maldini, Massara i Pioli, odlučili su da bosanskohercegovački veznjak koji može pokrivati više pozicija u veznom redu i u narednoj sezoni nosi dres slavnog kluba.

Navodno je i Krunić, kojeg ugovor sa Milanom veže do ljeta 2024. godine izrazio želju za ostankom, tako da Rossoneri imaju jednu brigu manje.

Krunić je u Milan stigao prije dvije godine iz Empolija u transferu vrijednom nešto više od osam miliona eura, a osim za ova dva pomenuta kluba u dosadašnjoj je karijeri nastupao za Sutjesku iz Foče, Donji Srem i Borac iz Čačka.

U prošloj sezoni je u Seriji A za Milan odigrao 25 utakmica i pritom je postigao jedan pogodak kojem je dodao i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Krunić se povezivao sa brojnim klubovima. Navodno su ga u svojim redovima želili vidjeti Norwich City, Torino i Freiburg.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ovaj sjajni veznjak je odigrao 21 utakmicu i pritom je postigao dva pogotka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prinudni
Great news!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi