Krunić ponovo zaigrao: "Pioli je iskren i rekao mi je šta od mene očekuje"

Milan razočarao

Krunić ponovo zaigrao: "Pioli je iskren i rekao mi je šta od mene očekuje"

A. Čaušević

Stefano Pioli nije uspio doći do pobjede na debitantskom nastupu na klupi Milana. 

Rossoneri su odigrali odlično prvo poluvrijeme protiv Leccea, ali na kraju su se morali zadovoljiti bodom. Vodili su do 92. minute kada ih je šokirao Marco Calderoni za 2:2.

Nastup na ovom meču je upisao i Rade Krunić koji je na terenu proveo posljednjih 30-ak minuta igre.

U izjavi poslije utakmice bh. reprezentativac je kazao da je već na prvom treningu razgovarao s Piolijem.

"Pričao sam s njim na prvom treningu. Dosta mi se svidio. Iskrena je osoba, rekao mi je šta od mene očekuje. Pokazao je da mi vjeruje i zbog toga sam mu zahvalan", kazao je Fočak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U narednom kolu Rossoneri će na rimskom Olimpicu igrati protiv Rome što je novi težak izazov.

"Izaći ćemo jači nakon ovog meča. Protiv Rome neće biti lako, ali trebamo gledati prema naprijed i držati glave visoko, boriti se na svakom treningu i utakmici", kazao je Krunić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi