Krunić: Sretan sam zbog pogotka, ovo je važna pobjeda

Nakon pogotka protiv Cesene

Krunić: Sretan sam zbog pogotka, ovo je važna pobjeda

Samir Mlaćo

Empoli je za vikend u okviru 15. kola Serie B savladao Cesenu 5:3, a jedan pogodak u pravoj golijadi za domaće je postigao i bh. reprezentativac Rade Krunić.

Krunić je postigao posljednji pogodak svog tima, a nakon meča je imao razloga za zadovoljstvo.

"Igramo smo dobro i pobijedili u utakmici koja je važna za nas. Posebno nam je važno bilo napraviti dobru uvertiru pred meč protiv Frosinonea", kazao je Krunić, te se osvrnuo i na svoju igru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Sretan sam zbog pogotka, nadam se da će ih u budućnosti biti još, jer sam u nekim ranijim utakmicama propuštao dobre prilike", dodao je 24-godišnji vezista koji je ove sezone u Seriji B upisao 13 nastupa i dodao dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi