Krunić: Maštao sam o Zvezdi i vjerovao da ću igrati na Marakani
FOTO - EPA

Krunić: Maštao sam o Zvezdi i vjerovao da ću igrati na Marakani

A. Beganović

Fudbaler Milana i bosanskohercegovački reprezentativac, Rade Krunić, istakao je da mu je želja igrati za Crvenu zvezdu.

Krunić je istakao da ga je Crvena zvezda čak pokušala dovesti, no do dogovora nije došlo.

"Kad ste dječak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i vjerovao sam da ću igrati na Marakani. Crveno-beli su pokušali da me dovedu dok je trener bio Nenad Lalatović. Imao sam kontakt i sa njim i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Međutim, do dogovora nije došlo", za srbijanske medije je istakao Krunić.

Bosanskohercegovački reprezentativac je istakao da su mu planovi sada usmjereni na Milan, ali da za nekoliko godina možda i dođe u Zvezdu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moje ambicije i planovi sad su usmjereni isključivo na Milan. Ipak, to ne znači da sam odustao od dolaska u Zvezdu. Za nekoliko godina, zašto da ne? Ipak, ne bih volio da to bude na samom zalasku karijere, jer ako bih dolazio, hteo bih da to bude dok sam još u formi i dok mogu da pružim nešto klubu. U Zvezdu se ne dolazi da se završi karijera, trebalo bi imati poštovanja prema tako velikom klubu", govori Krunić.

Top Komentari

Penderinos
U najboljim godinama u Zvezdu ? Za takvo nešto bi trebao doživiti ozbiljan pad u karijeri, kao npr. Marin
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi