Krupa nezaustavljiva, nova pobjeda Zvijezde 09

Prva liga RS

Krupa nezaustavljiva, nova pobjeda Zvijezde 09

A. Beganović

Do nove pobjede stigli su fudbaleri Krupe koji su se učvrstili na čelu tabele Prve lige RS. Dobre partije u nastavku sezone pruža i Zvijezda 09. 

U vikendu iza nas igrani su susreti 19. kola Prve lige Republike Srpske, a vodeća Krupa je upisala novu ubjedljivu pobjedu.

Izabranici Vladimira Ilića su nakon vrijedne pobjede u Prijedoru na svom terenu dočekali Slobodu iz Mrkonjić Grada i slavili su sa ubjedljivih 5:1.

A, nije utakmica počela onako kako su očekivali u domaćem taboru. Naime, iz prve prilike gosti su stigli do vodstva. Igrala se 5. minuta kada je mrežu ekipe iz Kanjona Tijesno pogodio Predrag Zekanović.

No, nisu paničili domaći, nastavili su sa svojom prepoznatljivom igrom i u 28. minuti su preko Ognjena Đuričina stigli do izjednačenja. Sedam minuta kasnije Slobodan Đekić je pogodio za potpuni preokret, a do odmora se u listu strijelaca upisao i Ognjen Krneta.

Isti igrač je u 65. minuti pogodio za 4:1, a devet minuta prije kraja susreta Miloš Radaković postiže pogodak za konačnih 5:1.

Oglasi

Do sigurne pobjede stigli su i fudbaleri Zvijezde 09 koji su na gostovanju sa 3:0 savladali Kozaru. Izabranici Tonija Karačića do prednosti su stigli u 19. minuti. Marko Zočević je pogodio mrežu domaćina.

Šesnaest minuta prije kraja za 0:2 pogađa Abid Mujagić, da bi pet minuta prije kraja Nemanja Kojić pogodio za konačnih 0:3.

Pogotkom Bojana Markovića u 24. minuti Laktaši su s minimalnih 1:0 savladali Rudar Prijedor, dok je Omarska sa istim rezultatom na domaćem terenu savladala Podrinje.

Radnik i Slavija su u Bijeljini podijelili bodove (2:2), Famos je bio bolji od Ljubića (3:1), Sutjeska je u Foči savladala Drinu (2:1), dok je Tekstilac u Derventi bio bolji od Željezničar Sport Teama (1:0).

Duel Modriče i Slobode iz Novog Grada je odgođen za 12. april.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Krupa je i dalje vodeća sa 52 osvojena boda, Sloboda Novi Grad ima sedam manje ali i utakmicu manje, dok je Zvijezda 09 trećeplasirana sa 40 bodova.

Na samom dnu je Modriča sa 13 bodova, po tri više imaju Sloboda Mrkonjić Grad i Podrinje, dok po 17 imaju Tekstilac i Kozara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi