Krupa i Sutjeska maksimalni nakon dva kola

Prva liga RS

Krupa i Sutjeska maksimalni nakon dva kola

A. Beganović

Nakon dva odigrana kola u Prvoj ligi Republike Srpske dvije ekipe su sa maksimalnih šest osvojenih bodova i to Krupa i Sutjeska.

Nakon što je na otvaranju sezone na domaćem terenu deklasirala Rudar (4:0), Krupa je danas slavila u Mrkonjić Gradu i to zahvaljući pogottku u sudijskoj nadoknadi vremena.

Izabranici Vladimira Ilića bolje su otvorili meč i svoju terensku inicijativu krunisali su vodstvom. Igrala se 32. minuta kada je mrežu domaćina pogodio Aleksandar Petrović.

Ipak domaći se nisu predavali i u 11. minuti nastavka preko Alema Suljića su stigli do izjednačenja. Krupa je potom krenula po pogodak za pobjedu, no sve do 94. minute rezultat se nije mijenjao i kada se očekivao kraj susreta Miloš Perović pogađa za veliko slavlje gostiju.

Do druge pobjede stigla je i Sutjeska iz Foče. Nakon domaće pobjede nad Ljubićem (3:1) ekipa iz Foče je u 2. kolu savladala Drinu u Zvorniku. Dejan Rašević je u 79. minuti pogodio za vodstvo Sutjeske, a četiri minuta kasnije Zoran Obrenović je potvrdio pobjedu.

Podrinje je u Janji sa ubjedljivih 5:1 nadigralo Omarsku, dok je Sloboda u Novom Gradu bila sigurna u duelu sa Alfa Modričom. Izabranici Darka Vojvodića su slavili rezultatom 3:0.

U Prijedoru su snage odmjerili Rudar i Laktaši, a slavili su domaći rezultatom 2:1, dok je Ljubić bio siguran na domaćem terenu u duelu sa Famosom (2:0).

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Zvijezda 09 i Kozara su podijelili bodove (1:1) i to je ujedno bio jedini remi u ovom kolu, dok je Željezničar Sport Team upisao domaću pobjedu u duelu sa Tekstilcem (2:0).

Meč između Slavije i Radnika iz Bijeljine je odgođen i igrat će se 28. septembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi