Krupa u duelu sa Rudar Prijedorom pokazala snagu

Sjajno izdanje izabranika Vladimira Ilića

Krupa u duelu sa Rudar Prijedorom pokazala snagu

A. Beganović

Na otvaranju sezone u Prvoj ligi Republike Srpske Krupa je sjajnom igrom savladala Rudar Prijedor (4:0).

Danas je počela nova sezona Prve lige Republike Srpske, a ako se po jutru dan poznaje, onda će prošlosezonski osvajaš prvenstva Krupa, ponovo igrati značajnu ulogu.

Prvo kolo Prve lige Republike Srpske donijelo je i duel ekipa za koje fudbalski stručnjaci smatraju da će se boriti za sami vrh tabele. U Krupi na Vrbasu gostovao je Rudar Prijedor, a izabranici Vladimira Ilića pokazali su snagu.

Baš kao što je i najavljivao mladi trener, od prve minute Krupa je krenula ofanzivno, a dobra igra krunisana je pogotkom u 4. minuti. Mrežu gostujuće ekipe pogodio je Alen Nuhanović.

No, nisu se domaći zadovoljili ranim vodstvom, odnosno nastavili su sa napadačkom igrom i samo četiri minute nakon vodstva na semaforu je stajalo 2:0. Ovaj put strijelac je bio Srđan Mrzić.

Gosti su bili na konopcima, pokušali su što prije smanjiti prednost domaćih, ali takva igra ostavljala je mnogo prostora izabranicima Vladimira Ilića koji u 30. minuti postižu novi pogodak. Strijelac je Nebojša Babić.

Sa 3:0 za domaće otišlo se na odmor, a u 7. minuti nastavka Mrzić svojim drugim pogotkom stavlja tačku na "i" u ovom susretu. Do kraja susreta bilo je prilika na obje strane, ali rezultat se nije mijenjao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Krupa je tako na sjajan način otvorila novu sezonu, a osim strijelaca treba istaći i sjajnu partiju Aleksandra Petrovića i Nikole Mitrovića, kao i sada već iskusnog Ajdina Redžića koji je davao ton igri domaće ekipe, te kapitena Miloša Perovića.

Laktaši i Željezničar Sport Team su podijelili bodove (1:1), kao i Kozara i Sloboda iz Mrkonjić Grada, dok je Modriča sa ubjedljivih 4:1 savladala Podrinje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi