Krupa na plus tri

Sigurna pobjeda protiv Kozare

Krupa na plus tri

A. Beganović

Krupa slavila u zaostalom susretu 21. kola i osamila se na čelu tabele Prve lige Republike Srpske.

U zaostalom susretu 21. kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Krupe su sa sigurnih 3:0 savladali Kozaru iz Gradiške. Ovom pobjedom Krupa se sa 52 osvojena boda učvrstila na čelnoj poziciji tabele.

Izabranici Vladimira Ilića od prvog sudijskog zvižduka su krenuli ofanzivno, no gosti iz Gradiške su dobro stajali na terenu, prije svega u odbrani, tako da domaći nisu ih uspjeli "probiti" u prvom poluvremenu.

Međutim, nisu fudbaleri Krupe gubili glavu. Nastavili su sa ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu, a takva igra isplatila im se u 58. minuti kada je Srđan Mrzić pogodio za 1:0.

Sedam minuta kasnije odlučeno je pitanje pobjednika. Emanullah Blažević, koji iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije, udvostručio je prednost Krupe da bi deset minuta prije kraja Blažević svojim drugim pogotkom zapečatio sudbinu Kozare.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Krupa se nakon 21 odigranog kola nalazi na prvom mjestu tabele sa 52 osvojena boda. Sloboda iz Novog Grada ima tri manje, dok Zvijezda 09 i Sloga iz Doboja zaostaju po sedam bodova.

Kozara se nalazi na 11. mjestu tabele sa 23 osvojena boda, dok je na samom dnu Budućnost sa samo sedam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi