Kučka je postigao takav gol da ni navijači Galate ne žale zbog toga

Turk Telecom Arena je zanijemila

Kučka je postigao takav gol da ni navijači Galate ne žale zbog toga

Galatasaray je danas pobijedio Trabzonspor sa 2:1 u okviru turske Super lige, ali priča dana je nekadašnji vezista Milana Juraj Kučka koji je postigao fantastičan gol za goste.

Domaći su vodili sa 2:0 golovima Feghoulija iz prvog i Gomisa iz drugog poluvremena, a Kučka je samo ublažio poraz svog tima u sudijskoj nadoknadi susreta i to na kakav način.

On je izveo jedan slobodan udarac sa centra igrališta i pogodio je sami gornji lijevi ugao gola na kojem stoji Muslera. Urugvajski golman nije imao šansi da odbrani ovaj udarac iako je on upućen sa oko 50 metara.

Pogledajte i sami:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi