Nije utakmica, a Ali Sami Yen gori: Fanatizam navijača Galate na djelu
Foto: Twitter/Galatasaray

U susret velikom istanbulskom derbiju

Nije utakmica, a Ali Sami Yen gori: Fanatizam navijača Galate na djelu

Turski navijački fanatizam je dobro poznata stvar, a svoju ljubav prema klubu ovaj put su potvrdili navijači Galatasarayja koji su napravili pravi spektakl na svom stadionu.

Ništa čudno da se radi o utakmici, ali riječ je tek o treningu. Ipak, nije to bilo kakav trening nego onaj posljednji pred najveći turski derbi, duel Fenerbahčea i Galatasarayja.

Gotovo pun stadion Galate je bodrio svoje miljenike koji se spremaju za gostovanje na Šukru Saračogluu i duel sa ljutim rivalom, a ambijent je upotpunila i spektakularna bakljada.

Galatasaray je trenutno prvoplasirana ekipa turske Super lige sa 53 boda na svom kontu (tri više od drugoplasiranog Bešiktaša), dok je Fener četvrti sa 47 bodova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, duel Fenerbahčea i Galatasarayja je na rasporedu sutra sa početkom od 17:00 sati.

Top Komentari

Turgut
Trening a vise gkedakaca nego nasa premier liga komoket Sve tekme u 5 Godina halal vjera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije