Kučka se vraća u Italiju

Slovak uskoro na ljekarskim pregledima

Kučka se vraća u Italiju

Iskusni slovački veznjak Juraj Kučka je na ljeto 2017. napustio Italiju, ali njegovo odsustvo sa "čizme" nije dugo potrajalo.

Prema pisanju Sportitalije, Juraj Kučka će u narednim danima obaviti ljekarske prelgede, a zatim i potpisati za Parmu.

Kučka bi danas ili sutra trebao doputovati u Italiju, nakon što je Parma, navodno, dogovorila sve detalje transfera sa njegovim Trabzonsporom.

Slovački fudbaler, koji će narednog mjeseca napuniti 32 godine, bi sa Parmom trebao potpisati ugovor do 2022. godine.

Inače, Kučka je od 2011. do 2015. godine nosio dres Genoe, dok je posljednje dvije sezone u Italiji proveo u Milanu.

Kučka je postigao takav gol da ni navijači Galate ne žale zbog toga

Galatasaray je krajem prošle sezone pobijedio Trabzonspor sa 2:1 u okviru turske Super lige, a nekadašnji vezista Milana Juraj Kučka je tada postigao fantastičan gol za goste.

Domaći su vodili sa 2:0 golovima Feghoulija iz prvog i Gomisa iz drugog poluvremena, a Kučka je samo ublažio poraz svog tima u sudijskoj nadoknadi susreta, ali na zaista sjajan način.

On je izveo jedan slobodan udarac sa centra igrališta i pogodio sami gornji lijevi ugao gola na kojem je stajao Muslera. Urugvajski golman nije imao šansi da odbrani ovaj udarac iako je on upućen sa oko 50 metara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogledajte i sami:

Top Komentari

Stanley
hhahahahah kakav naslov
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi