Kuduzović: U Gabeli želimo izvući dobar rezultat

Prvotimac Bratstva

Kuduzović: U Gabeli želimo izvući dobar rezultat

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju igraju se susreti 10. kola Prve lige Federacije, a jedan od derbija igra se u nedjelju u Gabeli gdje će snage odmjeriti petoplasirani Gošk i trećeplasirano Bratstvo.

Radi se o dvije veoma kvalitetne ekipe i očekivati je dobar nogomet u kojom će se igrati za gol više. U Bratstvu se nadaju novim bodovima, a jedna od glavnih uzdanica tima iz Gračanice bit će iskusni Elmir Kuduzović (31) koji je prvi strijelac kluba sa pet pogodaka.

"Zadovoljni smo dosadašnjim dijelom sezone, a u nedjelju gostujemo Gošku koji igra dobro na svom terenu i sigurno ima dobru ekipu. Želimo dati sve  od sebe i naravno pokušati izvući dobar rezultat za nas. Kada su moje igre u pitanju, za sada ide dobro hvala Bogu i nadam se da će naša ekipa nastaviti pružati dobre igre, a najmanje je bitno ko će postići pogodak", kazao je Kuduzović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Susret između Goška i Bratstva igra se  u nedjelju sa početkom u 15 sati, a pravdu će dijeliti Danijel Bojo iz Kiseljaka sa svojim pomoćnicima Almirom Huskićem iz Bugojna i Sanelom Herceglijom iz Sarajeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti