Kulaš: Očekujem da u sezonu krenemo pobjedom

Trener Iskre za SportSport.ba

Kulaš: Očekujem da u sezonu krenemo pobjedom

S. Mlaćo

U generalci pred početak nove sezone Prve lige FBiH nogometaši Iskre remizirali su protiv Metallegha iz Jajca (1:1).

Gosti su prvi poveli, ali je Iskra  drugom poluvremenu zahvaljući pogotku kapitena Nebića uspjeli stvari vratiti na početak.

Provjera protiv Metalleghea treneru Iskre Senidu Kulašu mnogo je pomogla za početak sezone.

"Generalka je pokazala dobre i loše strane. Raduje me da smo kreirali par dobrih prilika, ali isto tako zabrinjava realizacija istih. Kada sve saberem, mislim da mogu biti zadovoljan i znam da će biti još bolje", kazao je Kulaš za SportSport.ba.

Bugojanci su vrijedno radili u pripremnom periodu i vjeruje da će se uloženi trud isplatiti.

"Pripreme su iza nas i šta smo uradili u istim pokazat će vrijeme. Otvaramo prvenstvo domaćom utakmicom i naravno da očekujem da pobjedom krenemo u sezonu. TOŠK je dobra i čvrsta ekipa, ali ja se nadam da ćemo uspjeti slaviti i upisati tri boda", jasan je šef struke Bugojanaca koji se dotakao i samih ambicija kluba.

"Iskra ima samo jedan cilj ove sezone, a to je opstanak u ligi i afirmacija mladih igrača".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Još uvijek nije poznato da li će se meč Iskre i TOŠK-a igrati u subotu ili nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi