"Kunem se, Ronaldo izgleda lažno!"

Kapiten Atalante o susretu s Portugalcem

"Kunem se, Ronaldo izgleda lažno!"

Edmir Škorić

Argentinski nogometaš i kapiten Atalante Papu Gomez govorio je o tome kako Cristiano Ronaldo uživo izgleda.

Gomez je imao priliku da igra protiv Juventusa i Ronalda, a osvrnuo se na 11,. juli i meč u Seriji A koji je završen u Torinu rezultatom 2:2. Tada je Argentinac pitao Portugalca da li može da se fotografiše s njegovim sinom Bautijem.

"Kunem se, izgleda lažno. Nevjerovatan je, poput zgodne lutke. On je zgodni Ken, onaj iz Barbie", kazao je Gomez.

Na kraju je Gomezov sin dobio fotografiju s Ronaldom za uspomenu, a Argentinčeve riječi samo su potvrda onoga što svi odavno znamo - CR nema mana.

Kako zbog svog izgleda, tako i zbog nogometnih kvaliteta, pa je postao nedavno tek drugi nogometaš nakon Edina Džeke koji je uspio da postigne najmanje 50 golova u tri Lige petice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Portugalac je to uradio u Engleskoj, Italiji i Španiji, dok je  Džeko umjesto u Španiji, uspio to napraviti u Njemačkoj kao igrač Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi